fredag 21 augusti 2009

PIM Vinstagård som resurssida

PIM Vinstagård är tänkt som en resurssida för dig som är lärare vid Vinstagårdsskolan och deltar i PIM-fortbildningen läsåret 2009-2010. Tips från bra sidor, som kan vara till hjälp i "pimmandet" finns samlade i högerspalt.

Mitt hetaste tips är Ugglemammans blogg, författaren är en av de som producerar PIM-materialet. Där fylls det på med mycket användbara filmer och länkar. Alla inlägg är dessutom sorterade under PIM-kursens olika områden, vilket gör att det är en utomordentlig fördjupning för den som vill veta "det senaste". Jag tänkte följa samma modell och sortera den här bloggens inlägg under rubriker som passar till olika PIM-områden.

Läs gärna mer här om det jag visade under PIM-introgenomgången: hur man installerar en knapp i PowerPoint för snabb inbäddning av YouTubefilmer!

I mappen PIM på S:t Eriksnätet finns en genväg till den här bloggen (PIM Vinstagård). Där har jag också lagt handlingsplanen för PIM-utbildningen på Vinstagårdsskolan, tidsplan och innehåll i höstens ämneskonferenser och studiedagar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar